Om Job Generation Center

En bättre karriär finns där ute. Vi hjälper dig att hitta den. Vi är ditt första steg till att bli allt du vill bli.

photo-of-women-laughing-3810756

Är du arbetssökande?

Job Generation Center är en erfaren leverantör av Rusta och Matcha 2, med en gedigen bakgrund i att erbjuda liknande tjänster som Arbetsförmedlingens tidigare initiativ, inklusive STOM (Stöd och Matchning) och KROM (Kundval Rusta och Matcha). Vår expertis ligger i att ge individuellt anpassat stöd, vilket har hjälpt många att bryta sin arbetslöshet och hitta en väg framåt, antingen mot anställning eller vidareutbildning.

Upptäck hur vi på Job Generation Center kan göra en skillnad i din karriärväg genom Rusta och Matcha. Du är välkommen att läsa mer om våra tjänster eller kontakta oss direkt för en personlig konsultation.

meeting-workplace-team-5395615

Har du ett anställningsbehov?

Vi har förmånen att kontinuerligt möta inspirerande individer från olika bakgrunder med unika kompetenser, alla med en gemensam drivkraft att arbeta och göra en positiv skillnad. Denna mångfald av talanger öppnar dörren till ett brett spektrum av intressanta kandidater, vilket säkerställer att du hittar den perfekta matchningen för din verksamhet. För ytterligare information som är skräddarsydd för dig som arbetsgivare, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att upptäcka rätt person för ditt team!

gmsnxqiljp4

Vill du veta mer om oss?

Sedan 2017 har Job Generation Center aktivt arbetat för att stödja människor och har utvecklats till ett företag med målet att främja delaktighet i samhället genom arbete och utbildning. Vi på Job Generation Center kommer från en mångfald av bakgrunder och har en bred erfarenhet, vilket berikar vår förmåga att erbjuda meningsfullt stöd. Vi välkomnar dig att lära känna oss bättre genom våra sociala medier eller genom att kontakta oss direkt!

Välkommen till din partner inom Rusta och Matcha 2 i Angered, med KA-nummer 10072391.
Vi är dedikerade till att utforma skräddarsydda och kreativa lösningar speciellt för dig!

Job Generation Center Angered

Välkommen till din partner inom Rusta och Matcha i Askim, med KA-nummer 10072391.
Vi är dedikerade till att utforma skräddarsydda och kreativa lösningar speciellt för dig!

Job Generation Center Askim

Välkommen till din partner inom Rusta och Matcha i Hisingen, med KA-nummer 10072391.
Vi är dedikerade till att utforma skräddarsydda och kreativa lösningar speciellt för dig!

Job Generation Center Hisingen

Letar du efter rätt arbete eller utbildning? Vi är här för att stödja dig på din resa!

Som din dedikerade partner inom Rusta och Matcha, finns vi tillgängliga i Angered, Hisingen, och Askim för att erbjuda skräddarsydda och kreativa lösningar som passar just dig. Vi tror att alla förtjänar en ljus framtid och är här för att hjälpa dig att göra den till verklighet, oavsett din bakgrund eller var du står i livet just nu.

Vårt mål är att tillsammans med dig utforska och hitta det perfekta jobbet eller den utbildning som bäst matchar dina intressen och kompetenser. Vi erbjuder en rad tjänster designade för att rusta dig för arbetsmarknaden:


  • Personlig jobbcoachning: Vi ger dig verktygen och kunskapen för att navigera på arbetsmarknaden effektivt. Detta inkluderar hjälp med att skriva CV och personliga brev, förberedelse för anställningsintervjuer, och strategier för jobbsökning.

    

  • Studievägledning: Våra experter hjälper dig att identifiera och ansöka till utbildningar som kan öka dina chanser på arbetsmarknaden.

    

  • Datorundervisning: Vi erbjuder kurser i viktiga programvaror som Word, Google Dokument (inklusive hur man designar professionella dokument för ansökningshandlingar), Excel, och andra nyttiga verktyg som kan stärka din profil hos potentiella arbetsgivare.

    

  • Programmeringskurser: För dig som vill utveckla tekniska
   färdigheter erbjuder vi undervisning i programmeringsspråk såsom Python, Java, JavaScript och C#.


    

  • Språkstöd: För att överbrygga språkbarriärer erbjuder vi svenskaundervisning, och vår personal talar flera språk inklusive engelska, assyriska, tyska, arabiska, kurdiska, farsi och dari. Detta bredda språkstöd gör oss unikt lämpade att assistera ett brett spektrum av deltagare.

    

  • Nätverksbyggande: Vi förstår vikten av att ha ett starkt professionellt nätverk. Därför erbjuder vi inte bara coachning och utbildning, utan också hjälp med att bygga och utvidga ditt nätverk. Genom vårt omfattande nätverk av arbetsgivare och yrkesverksamma kan vi hjälpa dig att etablera värdefulla kontakter och öppna dörrar till potentiella jobbmöjligheter.

 

Oavsett var du börjar, är vi här för att stödja dig genom varje steg på din väg mot en framgångsrik framtid. Kontakta oss idag för att börja din resa med en partner som verkligen bryr sig om din framgång.