Om oss

Vår Vision

Vi strävar efter att främja delaktighet för människor, både inom och utanför arbetsmarknaden. Genom vår affärsidé förenklar vi för arbetssökande att inte bara nå och få en anställning på den öppna arbetsmarknaden, utan även att behålla den. Vårt företag är rotat i årtionden av erfarenhet inom coaching och motivationsarbete, dedikerat till de som ofrivilligt befinner sig utanför den konventionella arbetsmarknaden.


Vad Vi Gör

Vår JGC-metod har vuxit fram ur vårt framgångsrika arbete med att assistera personer med funktionsnedsättningar att finna avlönade positioner på den öppna arbetsmarknaden. Denna metod är utformad för att gynna alla arbetssökande, oavsett deras tidigare erfarenheter eller bakgrund. Den är lika effektiv för nybörjare på arbetsmarknaden som för de som har flera års erfarenhet men söker nya perspektiv.

Vi erbjuder en miljö där individer kan förbättra och förfina sina styrkor, istället för att kämpa med områden de finner mindre stimulerande. Genom att omfamna den dynamik som följer när människor känner sig empatiska och betrodda, skapar vi förutsättningar för att realisera drömmar och mål. Detta uppnås genom individanpassad vägledning, antingen mot en passande yrkesbana eller genom att hitta relevant utbildning för varje person.


Företagets Historia

Med en gemensam vilja att hjälpa människor till en delaktighet, både inom och utanför arbetsmarknaden, grundade Soran Mhealden år 2019 Job Generation Center AB. Detta initiativ blev en framgångsrik satsning, särskilt för personer som stod långt ifrån, eller mycket långt ifrån, arbetsmarknaden.

Tack vare en bred erfarenhet från näringslivet, den kommunala sektorn, Arbetsförmedlingen, samt inom coaching och motivationsarbete, kunde grunden läggas till ett av Göteborgs mest individanpassade och människocentrerade företag.

Valet av medarbetare är en viktig del av Job Generation Center för att upprätthålla och följa företagets vision. Vi värderar också andra egenskaper som bidrar till medarbetarnas utveckling.

Som företag strävar vi efter att kunna möta alla typer av människor, där förståelse är nyckeln till att bygga det förtroende som är så viktigt inom vår bransch.

Vi ser fram emot att få vara en del av din resa och hoppas att du vill vara en del av vår. Tveka inte att kontakta oss eller följ oss på sociala medier!


Vårt kreativa team

En bättre karriär finns där ute. Vi hjälper dig att hitta den. Vi är ditt första steg till att bli allt du vill bli.

 • Soran Mhealden

  VD

 • Rasti Tengman

  Verksamhetschef / Handledare

 • Diya Salih

  Handledare / Studievägledare

 • Nivin Yousef

  Handledare / Administratör

 • Mohsen Heidari

  Handledare