Om oss

VÅR VISION

Vi utvecklar människor till delaktighet både i och utanför arbetsmarknaden. Vår affärsidé är att göra det enkelt för arbetssökande att nå, få och behålla en anställning på den öppna arbetsmarknaden. Företaget bygger på många års erfarenhet av coachning och motivationsarbete med och för personer som ofrivilligt står utanför den ordinarie arbetsmarknaden.

VAD VI GÖR

JGC metoden™ har utvecklats ur vårt framgångsrika arbete med att stötta personer med funktionsnedsättning till avlönat arbete på den öppna arbetsmarknaden. Metoden kan med fördel användas av alla arbetssökande oavsett tidigare erfarenhet och bakgrund, fungerar lika bra för den som är helt ny på arbetsmarknaden som den som har varit med några år och behöver lite nya idéer.

Hos oss får personer träna upp de färdigheter man är bra på, och nyttja sina starka sidor för att komma vidare, snarare än att slita med det som man kanske inte känner sig stimulerad att bearbeta. Genom att utnyttja dynamiken som uppstår när människor får egenmakt och förtroende skapas förutsättningar för att uppnå drömmar och mål, vilket är möjligt genom vägledning mot yrke eller att hitta passande utbildning för varje enskild person.

Företagets Historia

Med en gemensam vilja att hjälpa människor till en delaktighet, både i och utanför arbetsmarknaden,

grundade Soran Mhealden 2019 Job Generation Center AB.

Detta blev en framgångsrik kombination – speciellt för personer som stod långt eller mycket långt från arbetsmarknaden.

Genom stor erfarenhet av näringslivet, det kommunala sektorn, arbetsförmedlingen, coachning och motivationsarbete lades grunden till ett av Göteborgs mest individanpassade och människoinriktade företag.

Valet av medarbetare är en viktig del av Job Generation Center för att bibehålla och följa företagets vision, vi värdesätter även andra egenskaper som har utvecklat medarbetarna.

Som företag vill vi kunna möta alla typer av människor, där förståelse är nyckeln till att bygga förtroende som inom vår bransch är så viktigt.

Vi hoppas att vi får vara med på din resa och att du vill vara med på våran – kontakta oss därför gärna

eller följ oss på sociala medier!

Vårt kreativa team

En bättre karriär finns där ute. Vi hjälper dig att hitta den. Vi är ditt första steg till att bli allt du vill bli.

 • Soran Mhealden

  VD

 • Rasti Tengman

  Verksamhetschef / Handledare

 • Diya Salih

  Handledare

 • Nivin Yousef

  Administratör/Handledare

 • Mohsen Heidari

  Handledare

 • Dastan MT

  Handledarassistent