”Job Generation Center är en mötesplats för de som söker arbete och de som söker personal. Vi är länken mellan rätt arbetskraft och rätt arbetsgivare”

Rusta och Matcha + Job Generation Center

Eftersom vi arbetar med människor är det en självklarhet för oss att vårt största fokus alltid är på den enskilda individen, alla är olika och därefter blir lösningen alltid likaså. Vår största styrka, förutom vår vision om att “det finns en plats för alla” – är vår kreativitet och flexibilitet. Därför fokuserar vi aldrig på begränsningar utan alltid efter “rätt person på rätt plats”, och strävar hela tiden till att hitta nya lösningar för människor. Genom vårt professionella och anpassade arbetssätt lägger vi största vikt vid att bibehålla goda samt långvariga relationer med arbetsgivare och arbetssökande
– det är bla det som ger våra goda resultat.

Rusta och matcha 2 vänder sig till dig som behöver stöd i att hitta ett passande arbete eller utbildning, och vi på Job Generation Center utför detta arbete på uppdrag av Arbetsförmedlingen.
Alla har rätt till en framtid oavsett vart man befinner sig i livet. Därför arbetar vi för att du skall nå, få och behålla en plats på arbetsmarknaden eller den utbildning du vill ha – men också för att lyfta din personliga utveckling och framtid!
Vart vill du i livet? Vad är ditt mål eller drömyrke? Om du inte riktigt vet så hjälper vi dig att ta reda på detta, därefter sätter vi kursen mot vad du vill!

Vill du välja oss som kompletterande aktör?
För att få vår hjälp väljer du Job Generation Center i tjänsten rusta och matcha på denna sida via Arbetsförmedlingen, som tar beslutet om du har rätt till tjänsten Rusta och Matcha 2. Nedan ser du KA-nummer för respektive område:

Har du en fråga?

Undrar du något om Rusta och Matcha, eller något annat om att vara arbetssökande? Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar – tveka inte att skriva till oss!