”Job Generation Center är en mötesplats för de som söker arbete och de som söker personal. Vi är länken mellan rätt arbetskraft och rätt arbetsgivare”

Rusta och Matcha 2 + Job Generation Center

På Job Generation Center sätter vi individen i centrum. Vi förstår att varje person är unik, vilket innebär att lösningarna vi erbjuder också är det. Vår kärna bygger på visionen om att det finns en plats för alla på arbetsmarknaden eller inom utbildningsväsendet. Vår styrka ligger i vår kreativitet och flexibilitet, vilket möjliggör för oss att se möjligheter där andra ser hinder. Vi strävar efter att matcha ”rätt person på rätt plats” och är ständigt på jakt efter innovativa sätt att förverkliga detta.

Rusta och Matcha 2 – Din bro till framtiden. Är du på jakt efter det perfekta jobbet eller utbildningen som känns som den rätta för dig? Job Generation Center är här för att vägleda dig. Som en stolt partner till Arbetsförmedlingen, är vi dedikerade till att inte bara hjälpa dig att finna och behålla en position på arbetsmarknaden eller den utbildning du önskar, utan även att stödja din personliga och professionella utveckling. Oavsett var du befinner dig i livet, tror vi att du förtjänar en lysande framtid.

Hur du väljer oss som din väg framåt. För att ta del av vår expertis och stöd genom Rusta och Matcha 2, behöver du endast välja Job Generation Center via Arbetsförmedlingens plattform. Nedan hittar du KA-numret som du behöver för att göra ditt val:

KA: 10072391

Vårt mål är att bygga varaktiga relationer med både arbetssökande och arbetsgivare baserade på förtroende och framgång. Vi ser fram emot att vara en del av din resa mot att uppnå dina drömmar och yrkesmål.

Fråga dig själv – vart vill du i livet? Oavsett om du redan har en klar bild eller om du behöver hjälp på vägen, är vi här för att stötta dig mot ditt mål. Välj Job Generation Center idag och ta det första steget mot en ljusare framtid.

Har du en fråga?

Har du frågor om Rusta och Matcha, eller något annat relaterat till dtt arbetssökande? Vi är här för att hjälpa till! Oavsett vilka frågor eller funderingar du har, välkomnar vi dig att kontakta oss. Ingen fråga är för stor eller för liten. Skriv till oss när som helst – vi ser fram emot att höra från dig och bistå med guidning och stöd.